top of page

Modra Vila d.o.o

Modra vila d.o.o. gradi 6 vila blokov, ki zajemajo 68 luksuznih stanovanj in skupno podzemno garažo. 

Načrtovana stanovanjska soseska leži na območju DRAVELJ, včasih poimenovana kot "prva vas na Gorenjskem", a danes velja za urbani del Ljubljane z vso potrebno infrastrukturo, saj omogoča hitri dostop do centra mesta in odlično povezavo z avtocestnim obročem.

Naselje bo ograjeno, površine znotraj naselja bodo tlakovane, veliko bo zelenih površin z urejenim otroškim igriščem. Objekti so zasnovani kot vila bloki z 9 -  12 stanovanji.

dgdsrfhterzreg.png
finally.png

V bližini soseske je vsa potrebna infrastruktura - trgovina, šola, vrtec, pošta, lekarna, športni in fitnes center, mestni avtobus, bližina priključka AC. 

 

 Gradnja je klasična opečna povezana s protipotresnimi AB elementi. Objekti so energetskega B1 razreda, s kvalitetno toplotno in zvočno izolacijo, troslojna alu-les okna velikih površin, sodobno zasnovane zunanje površine (lože, terase)

V pritličju, dveh nadstropjih in terasni etaži stavbe - vila bloka je načrtovanih od 9 do 12 sodobnih, svetlih in funkcionalno oblikovanih stanovanj, različnih velikosti. 

Pritlična stanovanja imajo prostorne zunanje atrije, stanovanja v prvem in drugem nadstropju imajo balkone oziroma teraso. V tretji, zadnji etaži so stanovanja s teraso. Vsa stanovanja nudijo zasebnost in sončno osvetljenost

modra vila3d3
CONTACT

Prodajna pisarna

  • Facebook Social Icon

Lokacija gradnje

bottom of page